UN WEBSITE FARA LICENTA ESTE CA SI UN BEBELUS FARA SUZETA !!!.

LICENTA FOLOSIRE TEMPLATE FREEWARE

licenta

ATENTIE:
Utilizatorii trebuie sa intelegeti ca va este interzis sa eliminati sau sa modificati link-ul de subsol/footer pe oricare dintre template-urile noastre HTML gratuite.
Prin descarcarea sau utilizarea una dintre template-uri gratuite disponibile din http://www.estzone.ro/templates.html sunteti de acord si obligatia legala de a respecta, termeni si conditiile noastre:
1) Utilizatorii nu trebuie sa incerce sa elimine sau sa modifice linkurile din subsol/footerul pagini pe oricare dintre template-uri.
2) Template-urile gratuite disponibile pe http://www.estzone.ro/templates.html sunt oferite "ca atare", fara niciun fel de garanție, fie explicite sau implicite. Sunteti de acord ca EstZone Romania nu va fi trasa la raspundere pentru orice daune sau pierderi de date orice cauza descarcarea sau utilizarea unui template. In nici un eveniment sau circumstanta EstZone Romania nu va fi raspunzatoare pentru orice daune, inclusiv, dar nu limitat la, directe, indirecte, speciale, incidentale sau de consecinta sau alte pierderi rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza modelele si/sau informatii.
3) EstZone Romania isi rezerva dreptul de a modifica si/sau acesti termeni fara o notificare prealabila.
Va rugam, pe cat posibil sa respectati cele 3 puncte din licentiere, si sa intelegeti regulile pentru utilizarea template-uri noastre gratuite.
Multumesc !

INSTALATII SANITARE

wallpaper

Instalatori sanitari executam la preturi corecte si negociabile lucrari de instalatii sanitare.....read more.

TEMPLATES FREEWARE

template

Site-ul nostru ofera gratuit template-uri in format html5/css3. Sunteti liberi sa folositi in orice.....read more.

INSTALATII TERMICE

termice

Instalatori Termici executam la preturi corecte si negociabile lucrari de instalatii termice.....read more.

SERVICII ESTZONE ROMANIA
servicii

Serviciile EstZone Romania consta incepand de la instalatii termice si sanitare, cat si servicii de developer website pentru tine. Pentru mai multe informatii faceti click aici.

AJUTOR ATUNCI CAND AI NEVOIE
helpzone

Atunci cand descarci un template de pe site-ul nostru si ai nevoie de putin ajutor, noii iti stam la dispozitia ta. Pentru ajutor faceti click aici.